Här kan du se den otroligt fina videon som ger hela Sverige gåshud!

En matta av blommor, ljus och mjukisdjur täckte trapporna vid Sergels torg i söndags där över 50.000 personer samlades för att hedra offren från förra veckans terrorattack. 

Kärleksmanifestationen handlade om att visa enhet, sörja med de som förlorat ett barn eller en vän. Det som har hänt är fruktansvärt och det är något vi måste sörja. Men att se ett enat Sverige som inte visar rädsla, utan kärlek, är så fint. Att se hur hela Sverige hyllar våran otroliga poliskår för deras enastående, snabba arbete, är också otroligt fint. 

Terroristens mål är inte att döda så många som möjligt, utan att sprida skräck. Att vi ska lämna den öppenhet och medmänsklighet vårat samhälle har. Såklart att många känner rädsla, men det viktiga är att inte låta rädslan styra oss, för det är då terrorn har vunnit. En galen mans gärningar ska inte få styra oss. 

När jag hör om medmänskligheten som människorna på Stockholms gator visade under fredagens händelser, under och efter, så tycker jag det visar tydligt på att när det väl gäller så är vi inte introverta, inbundna och reserverade, utan handlingskraftiga och välvilliga. Det tycker jag är värt, mitt i all tragedi, att uppmärksamma och hylla. 


Se videon nedan och dela gärna för att hylla de offer fredagens händelser skördade. 


Dela på Facebook