Här överraskar Henrik Lundqvist canceröverlevande pojken - inför miljontals tittare

Han har övervunnit leukemi tre gånger. I natt gästade Connor McMahon, 17, och hans föräldrar det amerikanska morgonprogrammet ”Good Morning America” för att prata om sitt välgörenhetsprojekt - och fick sig en rejäl överraskning.

Stora idolen Henrik Lundqvist dök upp.

– Du är en inspiration för oss alla, säger ”Henke”.

Connor McMahon, 17, diagnostiserades med leukemi som treåring. Han vann den första kampen. Men leukemin kom tillbaka när han var tolv. Men som om två gånger inte vore nog så återvände cancern även en tredje gång. Med en ny typ av kemoterapi lyckades läkarna till slut - mot alla odds - bekämpa cancern och vid 17 års ålder är Connor McMahon nu friskförklarad.

Efter att ha blivit frisk en tredje gång ville han hjälpa andra cancerdrabbade barn att hålla uppe humöret, trots den tuffa tid de genomgår.

Han åker runt till olika sjukhus och delar ut ryggsäckar innehållandes allt ifrån målarpapper, kritor och andra saker som ska ge barnen glädje och någonting positivt att tänka på under sina respektive behandlingar.

På varje ryggsäck, som barnen får på sjukhuset står ordet ”hopp” - ett ord som hjälpte Connor McMahon genom alla svåra år.

Connors kärlek till ishockeyn är fortfarande stor och hans fina välgörenhetsprojekt för de sjuka barnen har uppmärksammats stort.

I natt var Connor gäst i det amerikanska morgonprogrammet ”Good Morning America” i New Yorkör att berätta om sitt projekt. Men väl i morgonprogrammet så blev Connor väldigt överraskad.

Till stort jubel kom sedan Henrik Lundqvist in i studion.

– Jag har vetat om din historia i några år och jag är så glad över att ha dig här, säger Lundqvist till Connor och fortsätter.

– Jag kommer ihåg din historia och har läst mycket om det. Jag har egna barn nu också så.. ni är stora kämpar och det är väldigt inspirerande.

Med sig hade Lundqvist ytterligare två överraskningar. En Rangers-tröja med Lundqvist på ryggen. Och en med ”McMahon” på ryggen.

Se hela klippet här: