Här tatueras 9-åriga pojken - medan mamman filmar

Det här är det chockerande ögonblicket en ung pojke tatueras när man sitter på en kvinnas knä.

Klippet, som filmades i delstaten Ohio i USA, visar ett antal vuxna som sitter runt om medan pojken, enligt uppgifter är nio år, tatueras av en 16-åring.

Tidningen Daily Mail skriver att det även var mamman som filmade det hela – och som sedan lade upp videon på Facebook efteråt.

Enligt mamman bad pojken om att få en tatuering, något som lokal polis bekräftat, rapporterat ABC6.

– Kolla på mig, det går bra. Du är nästan klar, säger då kvinnan till pojken för att lugna honom.

Efter klippet fått stor spridning på Facebook har flera användare riktat sig till pojkens mamma samt den unga kvinnan som syns i videon.

Credit: Facebook

Mamman till den unga kvinnan som syns i filmen, och vars knä pojken sitter i, har uttalat sig på Facebook om det hela. Det efter att hennes dotter blivit namngiven och mottagit dödshot i sociala medier.

– Hon tog ett dåligt beslut genom att involvera sig i det här men hon gjorde inget fel i övrigt. Men på allvar, det här barnet behandlas inte illa och är inte misskött. Tog mamman ett dåligt beslut? Ja. Men när människor slår andra och faktiskt missköter sina barn är det aldrig någon som säger något. Alla beter sig som om de aldrig har tagit några dåliga beslut i sina liv, säger mamman och fortsätter:

– Så om ni vuxna där ute kan sluta skicka meddelanden till mitt barn om att hon borde ta livet av sig skulle det vara jättebra. Alla ni perfekta människor måste titta er i spegeln för jag tror ingen av er skulle vilja att era dåliga beslut läggs ut så här.

Händelsen utreds just nu, men det är högst oklart om något brott har begåtts.

Titta på klippet nedan:


Dela på Facebook