Annons

Hästen återförenas med sin bästa vän efter 4 år – titta nu på den fantastiska reaktionen

Annons

Kommer hästar ihåg varandra och har de känslor? Det var frågan Sue Blagburn hade när hon återförenade en häst, till två av sina barndomskompisar när han var föl.


Sue Blagburn hade tre föl som gick tillsammans i en stor hage, de lekte varje dag och växte upp med en stark gemenskap. Efter fyra år såldes en av hästarna, Arthur, till ett fälttävlansstall. Under åren som gick hade Sue fortfarande kvar Harry och William, som fortsatte att gå tillsammans i hagen. 


Men drygt fyra år efter att trion splittrats köpte Sue tillbaka Arthur – och fångade på film vad som hände när hon släppte ihop barndomskompisarna igen.

"Skulle nu Arthur som nu var 8 och en halv, som har tillbringat de senaste fyra och ett halv år i ett fälttävlansstall ha något minne alls av de två håriga New Forest-ponny barndomskompisarna?", skrev Sue.  "Och skulle William och Harry känna igen Arthur som en gång var deras bästa kompis?"

Sue arrangerade deras återförening i engelsk fält där William och Harry bara hade bott i två veckor, så det fanns ingen bekanta omgivningar för de gamla kompisarna. Hon bjöd filmaren Bruce Selkirk att fånga återföreningen på film.


Titta på deras återförening, Sue var helt överväldigad av deras speciella band och det är jag också. Dela denna underbara film med dina vänner och familj som älskar djur!

Annons