Annons

Hästen hör sin favoritlåt. Nickar åt ägaren och lämnar publiken mållös

Annons

Vi har sett hästar som kan dansa på bakbenen, hoppa och sidsteppa. Deras rörelser är ganska fantastiska, men vi har aldrig sett en häst som kan dansa så här!

Så fort hästens favoritlåt börjar spela i stadion börjar han att dansa. Tack och lov filmade någon i publiken hans dansrutin och delade det online för att världen ska se!

Även om det kan tyckas konstigt att en häst verkligen kan tycka om musik, så är det verkligen fallet. Hemsidan TheHorse förklarar att medan viss musik faktiskt kan stressa hästar, kan andra genrer vara lugnande.

En studie citerad på sajten visade att rock och jazzmusik orsakade hästar att uppvisa stressande beteende (jämfört med deras beteende utan musik)! Men country och klassisk musik tycktes faktiskt lugna de stora däggdjuren.

Denna kärlek till countrymusik är en av anledningarna till att "Achy Breaky Heart" är den här hästens favoritlåt. Istället för att springa runt dansar den här hästen till  Billy Ray Cirus sången.

Titta på denna söta dansrutinen i videon nedan. Förhoppningsvis kan vi räkna ut andra djurs favoritlåtar och organisera ännu fler dansrutiner!

Annons