Hemliga kuppen i direktsändning – för att han fick sluta

Nu blir det inga mer hallåor i TV4. Igår gjorde hallåan Håkan Iwar den sista påannonseringen i bild för för kanalen, och passade på att kuppa in en jobbansökan i rutan: ”Sugen på en Håkan? Journalist söker jobb”, stod det att läsa i grafiken.

– Vi får se om det ger någon effekt, säger Håkan Iwar som inte har framtiden klar för sig ännu.

I sitt sista bild-hallå någonsin passade han lägligt nog på att kuppa in en jobbansökan. ”Sugen på en Håkan? Hör av dig. Journalist söker jobb”, skrev Håkan Iwar i rutan, som också sköter grafiken i bild.

Redan när beslutet kom visade tittarna sitt missnöje, och på TV4s Facebooksida visar de återigen ett missnöje när en hallåa visats i TV4 för sista gången och kommentarsfältet är fyllt av kritik.

”Hälsa Håkan & gänget att dom kommer va enormt saknade. Tyvärr kommer ni bli betydligt mer opersonliga nu när dom försvinner..”, skriver en.

”De har inte bara rabblat upp kanalens tabelltablå, de har varit verkliga ord-konstnärer; använt fantasi, personlighet och charm i sina annonseringar, både informerat och skapat stämning…”, skriver en annan.

”TV4 kunde ha varit en banbrytande TV-kanal och behållit de ansikten som vi uppskattat och känt oss trygga med…”, skriver en till.

Här kan du se inslaget om sista sändningen med tv-hallåa i TV4.