Hemlös försöker köpa mat för 5 kr av ung anställd. Har ingen aning att en kvinna iakttar i smyg

Matthew Resendez är en ung pojke med en stor hjärta vars handling av välvilja gick långt och ger en perfekt illustration av hur bra handlingar inte går osedda.

Sen han var en ung pojke visade hans mamma honom hur man behandlar alla med respekt oavsett social status. Han vet alltid hur man ska ge en hjälpande hand till någon i nöd.

Matthews mamma är välsignad att uppfostra en pojke som inte har någon typ av fördomar mot dem som är annorlunda eller mindre privilegierade.


Matthew var mitt i sitt arbetspass på Burger King när han såg en hemlös man komma in på restaurangen.

Han hade några mynt och frågade den unga Matthew vad han hade råd att köpa. Trots att Matthew insåg att de här mynten inte var tillräckliga för att få den billigaste hamburgaren gjorde Matthew något som skulle göra hans mor mycket stolt.

När Matthew berättade om upplevelsen till sin mamma tyckte hon att hon måste sprida den vidare så att fler ser hur "karma fungerar."

Posted by Michelle Resendez on Friday, November 7, 2014

Så här skrev hon:

”Stolt mammaögonblick!

Matthew jobbade ikväll när en hemlös man kom in på restaurangen med 50 cent och frågade om det räckte till något på menyn.

Matthew frågade vad han hade beställt om han haft råd och han svarade ’vad som helst som hjälper mot hungersmärtorna…’”

”Så Matthew gick och hämtade ett ordentligt skrovmål och använde sitt eget kontokort för att betala för maten.

Han lämnade kvittot till mannen och bad honom sätta sig ned och slappna av.

Historien hade kunnat ta slut där, men tydligen var det en kvinna som såg min sons vänliga gest.

Inte nog med att hon skrev till företaget för att berätta om vilken omtänksam arbetstagare de hade som jobbade för dem, hon belönade även min son med en väldigt generös dricks!

Jag är så stolt över att vara hans mamma och jag kan klappa mig själv på axeln med vetskapen om att jag har varit delaktig i att uppfostra en ung man med ett så stort hjärta.”

Proud mom moment! Matthew worked this evening and a homeless gentlemen walked in the restaurant with .50 cents and...

Posted by Michelle Resendez on Thursday, June 9, 2016

Michelles inlägg har delats över 140 000 gånger och alla hyllar Matthew för han stora hjärta och generositet. Jag hoppas att fler människor tar efter Matthews fina exempel!

Dela på Facebook