Annons

Hemlös hund gråter sig själv till sömns varje natt efter trauma

Annons

Tyvärr tänker många människor inte på hur deras handlingar påverkar oskyldiga djur. För en stackars gatuhund i Sydkorea verkade livet ha varit extra tufft eftersom han kunde höras gny i sömnen, överväldigad av smärta och rädsla.


En medarbetare för en välgörenhetsorganisation hörde hur hunden gnydde och var säker på att någon höll på att slå den.

Men när hon kom fram till hunden såg hon helt enkelt hur den gnydde i sömnen. Den stackars hunden hade blivit så fysiskt och psykiskt misshandlat att den inte ens kunde få vila ut ordentligt ens då den sov.


Efter att ha undersökt hunden uppdagades det att den hade ett djupt sår i sidan vilket ledde till ryckningar och svår smärta.

Hunden, som nu har fått namnet “Nuri”, tros ha blivit knivhuggen i magen av några illvilliga människor. Nuri lyckades fly men kunde inte undkomma att ådra sig skador, både fysiska som psykiska.


Stackars Nuri lider fortfarande av mardrömmar, trots all den goda vård han fått, men välgörenhetsorganisationen ger inte upp hoppet om honom! De tror att det enda som behövs är att han kommer till rätt familj som kan ta hand om honom för att han återigen ska börja lita på människor och kunna leva ett lyckligt liv.

Om fler människor insett hur deras handlingar påverkar djur hade de kanske behandlat dem lite bättre. Sprid kunskap om de långvariga effekterna av djurmisshandel genom att dela Nuris berättelse med andra

Annons