Annons

Hemlös hund hittas av en joggare - hans reaktion är ovärderlig!

Annons

Vem vet vad som rör sig i huvudet på människor som överger sina husdjur? Skulle det vara för mycket att begära att de tog djuret till ett härbärge? Där åtminstone, skulle en hund eller katt få en chans att finna sitt eviga hem. Sorgligt nog lämnar människor sina djur bredvid vägar eller lämnar dem i parker. De antar att någon kommer att vilja ta hand om dem. Det är endast i få fall som ett övergivet djur hittar en plats att bo på.


En god samarit kom till undsättning för en liten valp. Joggaren njöt av lite lätt träning på ett spår han njuter av att springa i Skidra, Grekland. Rutten sträcker sig i utkanten av stan och är lite avlägset. Joggaren upptäckte någon annan i närheten. En svältande valp satt i buskarna. När joggaren kom fram till valpen, började den glada lilla hunden omedelbart att visa sin kärlek.

Joggaren visste att han inte kunde lämna kvar valpen i buskarna. Vem det än var som övergivit valpen så hade de lämnat honom i ett område fullt av odjur. Joggaren insåg att den lilla hunden behövde komma i säkerhet.


Joggaren kunde inte behålla valpen, men han tog den lilla varelsen till ett lokalt härbärge och hjälpte till att hitta ett hem för valpen. Idag lever den adopterade valpen tillsammans med omtänksamma människor som inte kommer att överge honom. En video existerar av ögonblicket när joggaren mötte valpen som visar hur den lilla hunden ber honom om att bli räddad. Den godhjärtade joggaren insåg detta och bilderna visar att det allt finns några omtänksamma djurvänner där ute

Se klippet nedan:

Annons