Annons

Hemlös kvinna står ensam i t-banan: Smygfilmen när hon sjunger opera skapar nu rubriker i hela världen

Annons

Los Angeles-polisen, USA, har lagt upp en film på twitter där en hemlös kvinna sjunger en Puccini-aria. Videon har gjort viral succé och är för närvarande uppe i över 600 000 visningar.

En tunnelbanestation i Los Angeles förvandlades till en musikalscen med en förtrollad publik och en extraordinär sångare under torsdagen.

Det var en kvinna som fick stationen att lysas upp med hjälp av sin röst, något som Daily Mail rapporterat om.

Kvinnan, som bar på tre stora väskor och är hemlös, stannade plötsligt till på perrongen och började sjunga en opera. Hennes röst fick stressade pendlare att stanna upp för att lyssna på henne.

Kvinnan gör succé på Twitter: ”Vacker röst”

Polisen i Los Angeles postade ett inlägg på sin Twitter där de berättade om kvinnans otroliga operasång som hon framförde. De skrev:

”Fyra miljoner människor kallar Los Angels för deras hem. Fyra miljoner röster. Ibland behöver man bara stanna och lyssna på en för att höra något vackert.”

Se det makalösa klippet när hemlösa Emily sjunger här.

Till en början var kvinnans identitet oklar, men snart framkom att sångerskan heter Emily Zamourka, skriver The Washington Post. Hon är en 52-årig kvinna som kom till USA från Ryssland för 25 år sedan. Zamourka var violinist och pianist, men fick senare hälsoproblem. För tre år sedan vräktes hon från sin lägenhet och blev hemlös.

Nu har man startat en insamling för att Hjälpa Emily att ta sig från gatan och förhoppningsvis, om allt går väl, in på musikalscen där hon hör hemma. På bara några dagar var mer än 64 000 dollar insamlade.

DELA vidare om du också tycker att hon hör hemma på en större scen!

Annons