Hemlös man gråter efter att frisören ger honom en makeover som förändrar hans liv

För vissa människor är det inte ett val att de väljer att vara hemlösa. Det är en situation som händer när livet går fel. Vissa människor försöker göra det bästa av vad de har, medan andra tenderar att hålla sig tillbaka och känna sig besegrade.

Jose Antonio liv förändrades när han fick en makeover från en frisör medan han var hemlös.

Jose var en gång en framgångsrik elektriker som arbetade i Spanien. Han började bli deprimerad och förlorade sitt jobb. När han förlorade sitt jobb, innebar det att han förlorade sitt hem och många av sina andra ägodelar.

Efter att ha jobbat på Mallorca som parkeringsvakt tjänade han tillräckligt med pengar för att få mat, men han hade inte tillräckligt med pengar för att få någon form av bostad, så gatan blev hans hem.

Salva Garcia är ägare till en salong, nära gatan där Jose parkerade bilar. När Salva upptäckte Jose och problemen han kämpade med, bjöd han Jose in i salongen för en speciell tjänst. Men lite visste Jose om händelserna som skulle hända den dagen som skulle förändra hans syn på livet och göra honom på en positiv väg i framtiden.

Jose gick till salongen där han mötte Salva och några andra som jobbade där. Han gick in i salongen som en hemlös man och gick ut som en man full av stil.

När Jose såg sig själv i spegeln för första gången efter sin makeover, kunde han inte hålla tillbaka tårarna. Han kunde knappt tro sina ögon.

Efter förvandlingen gav salongen Jose nya kläder som han kunde ha för att leta efter ett stabilt jobb.

Efter hans makeover erbjöd ett företag honom ekonomiskt stöd för att få honom från gatan så att han kunde få sitt liv i ordning. Jose är bara en av de många i landet som är hemlösa. Det är på grund av Salvas och andra ansträngningar att Jose har kunnat få en positiv syn på livet.

Se förvandlingen nedan: