Hemlöse hunden våldgästar bröllopet – det brudparet gör då får allas hjärtan att brista

Det var Matheus och Marílias stora dag - men det skulle visa sig vara mint lika viktigt för en hemlös som inte hade någon vän i världen.

Matheus och Marília, som bor i São Paulo i Brasilien, hoppades på ett utomhusbröllop förra månaden, men vädret hade den dagen andra planer. När en storm plötsligt drog in på bröllopsdagen bestämde sig paret för att sätta upp ett stort tält för vigseln. Men det var inte bara Marília och Matheus och deras många gäster som hoppades på att hålla sig torra.

Med gästerna slog sig ner på sina platser, gick en hund in under tältet och sökte skydd och uppmärksamhet. Gästerna tog ut hunden, men han blev inte kvar ute i regnet länge. 

– När bröllopsmarschen började spelas var det hunden som vandrade in igen, säger Marília till The Dodo.

Men den största överraskningen kom inte än.

Hunden lånade klänningen

Hunden togs återigen ut i regnet av gästerna och ceremonin kunde fortsätta som planerat, den här gången med bruden vid altaret. Men när paret läste upp sina löften till varandra återvände den lurviga krabaten

– Hunden kom fram och la sig på min slöja för att sova, säger Marília.

Den här gången var det ingen som hade hjärta att slänga ut honom i stormen igen – speciellt inte Marília. Hon var mer än glad att dela strålkastarljuset, och lite av sin klänning, med den söta hunden.

– Det var en trevlig överraskning för mig, för jag älskar hundar, säger Marília.

Hunden fick stanna kvar resten av kvällen, men när regnet hade lugnat sig hade den fyrbenta gästen försvunnit ut igen, precis lika mystiskt som han vandrade in.

Historien tar dock inte slut här.

Den natten hade Matheus och Marília nämligen bestämt sig för att adoptera den ensamma gatuhunden – om de bara kunde hitta honom. Mer än en vecka gick innan paret fick reda på var han höll hus.

– Det tog lång tid innan vi hittade honom, men till slut fick vi reda på var han var, säger Marília.

När de fick hem hunden gav de honom namnet Snoop. – När vi kom hem stoppade jag honom i ett bad. Sedan lekte han, åt och drack vatten. Han var väldigt glad och sov jättebra den första natten. Vi är alla väldigt lyckliga, säger Marília.

Det började med att två personer skulle gifta sig och slutade med tre själar som bildade en familj. Nu är det svårt att föreställa sig saker som går bättre, säger Marília: "Vi är alla väldigt glada."

Dela gärna för att hylla det varma bröllopsparet som tog ensamma hunden till sitt hem.

Dela på Facebook