Hemlöse mannen fräser åt kvinnan som vill hjälpa honom – 2 veckor senare ser hon fläckarna på hans ben

John Lochlan var en hemlös veteran som hade tappat tron på mänskligheten. Han tillbringade sina dagar och nätter på gatorna i Philadelphia. Han blev inte bara ignorerad av samhället, men han blev också skjuten och påkörd av en bil som lämnade honom med svåra ryggmärgsskador och infektioner i benen som blev så illa att han inte kunde stå eller gå.

Varje dag såg likadan ut. Han vaknade i sin rullstol, och tiggde pengar av förbipasserande.

Men en dag träffade John en kvinna vid namn Lolly Galvin, grundare av Dignity Project. Lollys organisation erbjuder hårklippning och förnödenheter till stadens hemlösa befolkning. När hon såg John insåg hon direkt att han behövde hennes hjälp, och hon hoppades att hennes erbjudande om att klippa hans hår kunde få honom att lita på henne.

Två veckor senare hade John hår vuxit långt. Lolly kom tillbaka och bad honom en andra gång om han ville ha en klippning. Den här gången, sade han ja.

Men en dag fick Lolly se hans ben. Johns båda ben var infekterade och svullna efter bilolyckan han varit med om. Han var i akut behov av sjukvård.

"Jag har aldrig sett någon i så dåligt skick på gatan förut" berättar Lolly för FOX.

Om inte någon hade hjälpt John visste hon att han skulle dö. Det är när något otroligt hände mellan den osannolika paret.

Filmen här nedan kan du se hur det gick för John. Jag blir så glad av att se detta!


Dela på Facebook