Hennes 6 söner mobbas för sitt långa hår: Går till frisören och avslöjar den hjärtskärande orsaken

Både vuxna och barn gjorde narr av pojkarna för att de hade långt hår. Men när de alla sex bestämde sig för att klippa sig blev mobbarna mållösa.

Phoebe Kannisto från New York USA, har en 10-årig son, tvillingpojkar på 8 år, trillingpojkar på 5 år och en 3 årig dotter. 

Men det var inte för att likna deras mamma som pojkarna bestämde sig för att låta håret växa ner till axlarna.


Däremot tog de beslutet efter att en familjeväns son gick bort i cancer. Det rapporterar Inside Edition.

Därför ville de tre äldsta bröderna som också var nära i ålder med sin bortgångne vän, göra någonting för att hjälpa andra barn som drabbats av cancer. 

Tyvärr verkar det fortfarande så okonventionellt i staten New York att pojkar har långt hår, många vände på huvudet när de gick förbi  och pojkarna fick en del reaktioner från omvärlden. De var tvungna att stå ut med en del mobbning, medan de lät håret växa ut.

- Vuxna var mer förstående när de fick reda på orsaken till det långa håret. Ja, till och med vuxna kom med kommentarat till pojkarna om håret. Alla barn vet inte om donationen. Några var mer förstående, efter att mina söner förklarat det. Några var inte, säger Phoebe Kannisto.

Efter flera månader av sparande var det dags att besöka den lokala frisören. Tillsammans donerade de över 5 meter hår, och det kommer knappast att vara sista gången.

Pojkarnas illasyster kommer nämligen också att donera hennes hår, och de har lovat henne att göra allt igen tillsammans.

Titta på inslaget för att se hur de 6 bröderna ser ut efter besöket hos frisören:


Dela på Facebook