Hennes dotter träffar en liten pojke på stranden. Mamman blir mållös när pojken gör detta

Med så mycket negativet och hat i världen, är det helt hjärtevärmande att höra positiva och upplyftande berättelser. På Viralking är detta den typ av nyheter som vi strävar efter att ge dig, och berättelsen nedan sammanfattar perfekt vårt uppdrag.

Oavsett hur mycket vi väljer att ignorera det, finns det fortfarande rasmotsättningar omkring oss. Även om vi inte kan tolerera slaveriet längre så blir människor fortfarande behandlade på olika sätt beroende på deras färg, religion och etnicitet i varierande grad.

Men det bör inte vara så här, därför har en mor har fångat hur vackert livet kan vara om vi såg förbi hudfärg, religion och etnicitet.

När hon var vid stranden Myrtle Beach, i östra South Carolina i USA med sin dotter blev mamman så rörd när en söt liten pojke närmade hennes dotter. De två lekte och skrattade tillsammans; de blev snabbt kompisar. Flickans mamma var helt förbluffad av pojkens uppriktighet och vänlighet.

Men det är vad pojken gör näst som gör denna berättelse viral. Läs vidare för att veta vad som hände..

rant4jaf

"Min dotter och jag är i Myrtle Beach för att ta en promenad under solnedgången när denna förtjusande och söta lilla pojken kommer ändra fram till henne. Han visar henne sin hajtand som han bär runt halsen. Han berättar för henne sitt namn och frågar om hennes namn som hon självklart berättar för honom. De går skilda vägar medan de säger adjö och promenerade i motsatt riktning. De pratar med varandra, främst om pojkens supercoola hajtand som uppenbarligen gav honom krafter. :)

Innan de skulle säras åt så frågade jag hans mor om tillstånd att ta bilden och detta var resultatet. Ingen positionerade dem, berättade för dem att le och det fanns absolut ingen tvekan för deras del alls. När vi slutade promenera och det var dags att gå hem och då kramade de varandra länge och djupt.

Detta är ett ögonblick som vi människor förstår att vi inte ska döma människor pågrund deras färger, inga föredomar, ingen ras, ingen hat, inga nyanser. Det är bara äkta.. två barn som möte varandra på en promenad utan ett bekymmer i världen.. allt de såg var varandra..

Denna värld skulle vara en mycket bättre plats om vi agerade som dessa två barn."

Vänligen DELA denna historia med alla du känner. Vi kan alla lära oss något av dessa två barn!

Dela på Facebook