Hennes drink blev spetsad på festival - nu avslöjar hon vad som hände efter

Titt som tätt berättar tjejer och kvinnor om hur de varit på krogen och fått sin drink spetsad, eller vaknat upp efter en utekväll, illamående och med en gigantisk minneslucka.

En kvinna har fångat vad som verkar vara den exakta saken medan hon var med sina kamrater i Brasilien. Klippet har gått viralt sedan den laddades upp på till Twitter med texten:

"Jag förstår aldrig hur en man kan ha så dålig självförtroende och känna behovet av att vara en sådan äcklig idiot. Ha koll på era drinks, tjejer!"

När Kristal Santos festade var det läge för att spela in en selfievideo. Just den videon fångade någonting helt galet – där syntes hur en främmande man, klädd i en svart t-shirt och med solglasögon, placerade någonting i hennes glas, skriver The Sun.

Det är ännu oklart vad det var som mannen lade i drinken, men Kristal skriver själv på sin Instagram att hon inte drack någonting alls från glaset. I hennes långa inlägg, som skrevs i original på portugisiska, står det bland annat:

"Jag kan verkligen inte hålla mig så var tvungen att skriva det här. Jag gillar fester och jag gillar att dricka (ibland mycket). [...] Jag vill återigen förklara att jag inte drack av glaset då det var mot slutet av kvällen och glaset ändå var tomt".

I spelaren nedan kan du se videon.


Dela på Facebook