Hennes man lämnar henne. Det trebarnsmamman gör då kommer lämna dig till tårar.

Kelley Lewis trodde aldrig att redan vid 29 år så skulle hon vara frånskild med tre barn.

Men ibland kastar livet dig i en annan bana, och du hamnar någonstans där du aldrig trodde skulle vara. Men ibland kan livet också kasta dig och dina nära och kära på stora äventyr.

Efter Lewis blev en ensamstående mamma, så tog hon sig tid att utvärdera sitt liv. Hon tänkte på vad hon verkligen ville för hennes familj och hur hon skulle gå om att uppnå dessa mål. Hon har alltid velat ha ett lantställe i djupet av naturen där hon och hennes barn kunde njuta av varandras sällskap och den vackra naturen.

Så i stället för längtan efter något spektakulärt, bestämde hon sig för att göra något åt det hela. Hon köpte en bit mark och började om från början. Med hjälp av hennes familj, vänner och även hennes barn, började hon arbeta och bygga en liten stuga som hennes familj kunde njuta av på helgerna. Med inte mycket mer än en penna, en linjal och ett bra suddgummi, drog Kelley Lewis upp ritningarna och satte igång. Hennes enhet och iver för att göra ett nytt liv för sig själv är verkligen inspirerande. Hon är så stark som bygger denna nya värld för henne och hennes barn!

Skulle du någonsin göra något liknande? Älskar du denna idé? Dela gärna detta då med dina vänner och familj på Facebook!

Kolla in videon här!


Dela på Facebook