Hennes man var otrogen för att hon var ''fet'': När han såg frun igen fick hon sin hämnd

Dagen då Lisseth Exposito gifte sig med sin älskade Jose var den bästa dagen i hennes liv. Men efter ett par år som gifta, blev Jose plötsligt hennes värsta mardröm. Anledningen? Hon var för fet.

Allt började när Lisseths blev gravid med parets dotter. Både under och efter graviditeten åt paret ohälsosam mat, och varvade snabbmat med snacks och godis. Jose gick knappt upp alls i vikt, medan Lisseth istället lade på sig mer och mer.

al1

Men när hon gick upp efter en graviditet blev Jose spydig och började mobba henne. Han kallade henne "fet" och "elefant", skriver Littlethings.com.

Det påverkade alla deras av deras relation, och mannens trakasserier försämrade Lisseths självkänsla.

“Jag kunde komma på Jose med att titta på mig med avsky. Medan jag åt middag i soffan, hörde jag honom muttra ‘feta kvinna’, medan smulorna studsade på min mage”, berättade Lisseth för Daily Mail.

“Jag ville desperat vara den kurviga, timglasformade kvinnan han hade fallit för, men jag hade ingen motivation eller självförtroende att gå ned i vikt.”

Allt eftersom tiden gick började Jose bli mindre och mindre kärleksfull mot sin fru. En dag hörde hon till och med kalla henne för en “elefant”.

al2

I samma veva, upptäckte hon också att hennes make var otrogen.

“Jag fick tag på hans mobil och kom på mig själv med att titta igenom hans SMS, och hundratals kränkande SMS fanns i hans inkorg. Jag kände mig äcklad, men någonting förändrades i mig”, säger hon.

När Lisseth konfronterade sin make, medgav han att han varit otrogen och sa till och med att det var Lisseths fel – för att hon var “för tjock”.

Det var då Lisseth fick nog, ansökte och skilsmässa och bestämde sig för att genomföra en otrolig förvandling.

al3

En läkare meddelade att en förminskning av magsäcken var den enda möjligheten, men det valde Lisseth att inte lyssna på.

Hon ändrade bara sina matvanor och sin livsstil, och kastade ut hamburgarna till förmån för en hälsosammare kosthållning.

Nu är Lisseth en förändrad kvinna – både på ut och insida.

al4

Jose erkänner nu att han begått ett stort misstag och var riktigt elak mot sin ex-fru.

“En av anledningarna till varför vi gjorde slut var för att hon var väldigt fet, och det var anledningen till varför jag valde en annan kvinna”, säger Jose till Daily Mail. “Jag ångar vad jag gjorde.”

Nu när Jose kommer för att hämta deras gemensamma dotter, kan han knappt ta blicken från Lisseth.

“Varje helg kom Jose för att hämta Lissmar och var tvungen att titta två gånger på mig. En fredag sa han till mig att jag såg snygg ut”, berättar hon. “Jag stängde dörren i ansiktet på honom. Jag skulle aldrig ta in honom i mitt liv igen. Jag är en förebild för min dotter och jag har bevisat att han hade fel.”

Dela på Facebook