Hennes son har hög feber – då inser hon läkarnas HEMSKA misstag!

Mamman Hayley upplevde nyss något som många föräldrar gör när deras barn är unga. Hennes son Lewis smittades av vattkoppor men läkarna skrev ut ibuprofen (Ipren). Hayley förstod snart att hon aldrig skulle gett sitt barn ibuprofen när hon märkte att Lewis bara blev sämre och sämre. Lewis feber fortsatte att höjas och kopporna fick blåsor och gjorde väldigt ont trots medicinerna.

Läkarna menade att det fortfarande var en vanlig smitta av vattkoppor men som tur är agerade Hayley på moderlig instinkt. Hennes son hade fått blodförgiftning och blev direkt inlagd på ett barnsjukhus i Liverpool.

Scrolla ner för att se varningen Hayley ger till föräldrar. Var uppmärksam på att de här bilderna kan vara svåra att kolla på.

Viralking-chickenpox-Hayley

Hayley skriver ”Vattkoppor sprids igen och jag vill påminna alla att inte ge ditt barn Ibuprofen”

Viralking-chickenpox-Lewis

Den här sortens medicin är anti inflammatorisk och reagerar med vattkoppor och får dem att gå djupare

Viralking-chickenpox-ibuprofen

Tecken på blodförgiftning är: plötslig hög feber, illamående, diarré, kräkningar, ont i magen, andfåddhet och snabb puls. Man kan behandla blodförgiftning med antibiotika men tidig behandling är viktig.

viralking-chickenpox-LewisAfter

Många tillverkare av ibuprofen berättar att man inte ska ta ibuprofen ifall man har vattkoppor men de klart att man litar på sin läkare.

viralking-chickenpox-LewisHospital

Lewis håller på att återhämta sig.

Det här någonting som alla föräldrar borde se så snälla dela detta med dina vänner!

Dela på Facebook