Hjälp Carina att hitta ''farmor'' som skickat paketen med fina, stickade tröjor

Carina Abrahamsson Ragnarssons man hittade ett trasigt paket med två fina stickade tröjor och ett vykort i tvärs över gatan när han skulle hämta sin lastbil. Kortet är inte adresserat men avslutas med: ”kramar till er alla – Farmor”.

Nu har Carina från halländska Kungsäter tagit hjälp av Facebook för att hitta ägaren.

Varken adress eller avsändare fanns kvar på paketet och när Carina tog ut innehållet från påsen blev hon berörd. 

– Paketet innehöll två jättefina tröjor stickade av ett helt underbart garn, berättar Carina för Land.

Ett vykort föll även ut ur påsen, och på vykortet stog en hälsning till "mina fina skolkillar" och en avslutning med texten: ”kramar till er alla – Farmor”.

Carina tog ett kort på vykortet, som var adresserat till ”Hugo och Charlie”, sedan la hon upp det på Facebook där hon efterlyste den som kan vara ”farmor”, och barnbarnen som nämndes i kortet.

No automatic alt text available.

Nu vill Carina hitta "farmor" som skickat dessa fina tröjor till hennes barnbarn. Hon uppmanade sina Facebookvänner och andra att dela inlägget, ihop om att det ska hamna hos rätt person. Hennes inlägg har redan delats över 5000 gånger.

– Jag blev förvånad över hur många som engagerade sig direkt. På mindre ett dygn hade mitt inlägg delats 617 gånger. I dag är det 4 577 delningar. Det har gått förbenat fort, säger hon och skrattar.

Än har ägaren inte hittats, så Carina vädjar till alla som läser att dela vidare.

– Ja, alla som vill får dela detta vidare på Facebook. Jag har gett mig den på att jag ska hitta farmor eller hennes familj. Tröjorna återfås mot beskrivning, säger hon till Land.

Dela gärna för att hjälpa Carina att hitta ägaren som skickat tröjorna till de "fina skolkillarna" så att de kan få använda dem!

UPPDATERING: Farmorn hittades till slut, skriver Carina på Facebook. 😃

Dela på Facebook