Annons

Homofobiska mamman skickar kränkande SMS till barnens homosexuelle lärare – geniala svaret gör henne mållös

Annons

När mamman fick reda på läraren "livsstil" bestämde hon sig för att barnen inte längre skulle få gå hans teaterkurs.

Som att inte det var nog så valde hon även att skicka ett kränkande sms.

Michael hade det perfekta svaret.

Michael Neri har ett vanlig heltidsjobb men hans stora passion är att undervisa i teater. Därför startade han 2014 teaterskolan Talking Props, då han själv hade saknat ett undervisningställe när han var ung.

Det visar sig dock kunna leda till några tråkiga konfrontationer med hetsiga föräldrar.

Som den här mamman till exempel som fick veta om Michaels sexuella läggning, vilket hon beskriver som en "livsstil hon inte kan stödja".

Hon skrev (nedan översatt till svenska):


”Hej! Michael. Efter vårt samtal tidigare i veckan så har jag bestämt att mina barn inte kommer till skolan på måndag. Du har ett starkt rykte inom teatern vilket fick mig att anmäla mina barn till dina klasser. Nu har jag fått reda på vilken livsstil du har och som kristen kan jag inte tillåta mina barn att influeras av okonventionella idéer. Det är vår tro att en man ska gifta sig med en kvinna. Jag ser fram emot att få tillbaka mina pengar via en check.”

Michael blev givetvis irriterad – men svarade respektfullt, ärligt och rätt roligt (nedan översatt till svenska).

SMS:et fortsätter:

”Hej. Jag skulle ljuga om jag sa att jag var besviken av att höra detta. Jag sätter stolthet i att ha elever som visar respekt och kärlek till andra – och har en passion för jämställdhet. Genom att ha dina barn kvar här skulle du inkräkta på den här idén.

Som jag uppfattar det så påverkar inte min sexualitet min förmåga att lära ut, precis som att det inte påverkar en läkares förmåga att behandla ett av dina barn om han eller hon skulle bli sjuk.

Jag är helt säker på att dina barns hälsa skulle komma först om de behövde akutsjukvård, eller skulle du behöva kontrollera läkarens livsstil och sexualitet före den viktiga operationen?

Jag önskar dig all lycka i att hitta en passande teaterskola som lever upp till dina krav. Dock, så upplever jag att teater utan homosexuella är som att laga mat utan smaker (bara min åsikt). Jag har hört att StageCoach (en annan teaterskola) är bra, men deras lärare är kända för att bära kläder i olika material, vilket är ju förbjudet i Bibeln.

Om ni vill så är ni välkomna till våra Musikaldagar. Konfetti kommer att användas under slutnumret, men du kan vara säker på att det inte alls är till för att inkräkta på din kristna livsstil. Vi älskar helt enkelt bara glitter!

Tyvärr, så kan du inte få tillbaka några pengar, men oroa dig inte – din betalning har nu donerats till StoneWall som är en HBTQ-välgörenhetsorganisation.”

Vad tycker du om Michaels svar? Dela gärna vidare och diskutera!

Annons