Hon är 94 år och ingen tror att hon kan dansa. Men herregud! Vänta tills musiken startar.

Jag är säker på att detta kommer att toppa alla dansföreställningar du har sett. Kvinnan i videon heter Mathilda Klein är 94 år gammal.

När jag såg början av videon hade jag inga förväntningar på vad som skulle hända. När Mathilda Klein klev in på dansgolvet med en rollator tillsammans med sin yngre danspartner Danny Maloney överraskar de hela publiken med sina kvicka danssteg.

Men det är när de sätter quickstep-låten som saker börjar hända. ”Det här är vad jag gör,” sa 94-åringen i en intervju med United States Amateur Roller Skating Association. ”Det håller mig vid liv.”

Se dansföreställning i videon nedan, och se till att dela med dina vänner om du var lika imponerad som vi var.


Dela på Facebook