Hon blev överfallen, men våldtäktsmannen hade ingen aning att hon hade svart bälte i karate

Det kunde ha slutat illa för 25-åriga Taela Jade Davis när hon mitt på ljusa dagen blev attackerad den 9 maj i Melbourne, Australien. En man attackerade henne bakifrån, kastade henne till marken och försökte slita av henne kläderna.

Men det mannen som försökte våldta Taela inte visste var att hon har svart bälte i karate med över 15 års erfarenhet. När hon låg på marken, försvarslös i mannens grepp, kickade adrenalinet in och hennes instinkter erövrade rädslan.

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

– Jag vägrade bli en av de kvinnor som blir överfallna och våldtagna när de går utomhus, säger hon enligt Daily Mail.

– Jag lyckades få loss mitt ben från hans grepp och sparkade honom så han tappade balansen. Men jag insåg direkt att han aldrig skulle ge upp, så jag bestämde mig för att försöka skada honom så mycket som möjligt, berättar Taela.

– Jag slog honom så hårt jag kunde på näsan så att han började blöda, men han tog tag i mig igen. Då sparkade jag honom flera gånger i skrevet och i magen samtidigt som jag ropade på hjälp. Människor i närheten hörde mig och insåg vad som hände, vilket skrämde mannen och fick honom att springa iväg, fortsätter hon.

dasiojx3

Hon avslutar berättelsen på sin Facebook: ”Jag kom ur detta segrande idag och jag är säker på att jag bröt både hans näsa och hans revben. Hans kulor kommer vara både blå och svarta, och han är utan tvekan mer öm än vad jag är.”

Taelas karatelärare är självklart stolt och glad över att hon lyckades försvara sig och komma ur denna hemska situation någorlunda oskadd. Vi beundrar denna kvinna för hennes mod och tycker det är värt att sprida detta vidare. Våldtäkt är tyvärr en av de största problemen i modern tid och vi kan inte sprida för mycket information kring det.

Alla människor har rätt att bestämma över sin egen kropp. Detta måste få ett stopp, och vi kan bara göra det tillsammans!

Dela på Facebook