Hon fick arga blickar när hon ammade sin son på Disneyland - nu kommer hon med strålande svar

Mamman Brittni Medina valde att ge det perfekta svaret efter att hon hade fått arga blickar och kommentarer när hon valde att amma sin son offentligt på Disneyland.

Brittni publicerade därefter en bild på Facebook, där hon skrev en text under bilden vad som hände när hon var på Disneyland med sin man och deras 10 månader gamla son.

Brittni berättar att hon hade stått i en lång kö med sin 10 månader gamla son, när han plötsligt började bli hungrig. Och hon ville inte förlora sin plats, så hon valde att amma sin son direkt på plats.

Då upptäckte hon att två kvinnor började rynka på näsan – vilket fick henne att bestämma sig för att skoja med dem, skriver Daily Mail.

– De här kvinnorna sa taskiga saker och då flyttade jag på mig för att ta en bild med dem, skriver Brittni Medina i ett inlägg på Facebook.

Som svar på de hånfulla blickarna och spydiga kommentarerna frågade hon sin man om han kunde ta en bild. Det är tydligt att se de två äldre kvinnorna i bakgrunden, som kritiserade Brittni för offentlig amning.

Brittni skriver under bilden på Facebook:

"Jag gjorde inte det för uppmärksamhet. Jag ville förmedla ett meddelande om att INGA KVINNOR BORDE FÖRHINDRAS FRÅN ATT MATA SINA BARN".

Inlägget publicerades i en öppen amningsgrupp på Facebook, och Brittni förklarade även att hon och maken ofta besöker nöjesparken. Hon berättade att hon är "ganska bekväm med att amma öppet" – och på bilden ser man hur hon ler stort där hon poserar bredvid hatarna.

– Jag är glad för att min make kunde fånga mig och min son när vi glatt ammar, och jag ansåg att deras ansiktsuttryck är obetalbara. Jag menar, hur kunde bli så arga?

Håller du med Brittni?

Dela på Facebook