Hon försöker blåsa Frank på pengar – nu skrattar alla åt det geniala han gjorde

Detta är bland det roligaste jag har läst! Frank hade lyssnat på Adeles låt "Hello" och såg tillfället att driva med nättbluffaren och började svara med textrader ur låten, vilket drev nätbluffaren ”Sandra Jones” till vansinne.

– Det var verkligen tillfredsställande. Jag satt stundvis och skrek av skratt bakom skärmen och stundvis med att fundera på den här personen som så gärna ville lura mig på pengar, säger Frank till Metroexpress.

Han fortsätter.

– Det kändes bra att kunna lura personen tillbaka.

Det är inte ovanligt att människor blir kontakde av bluffkonton som vill lura till sig pengar. Det började med att en Facebook-användare vid namn Sandra skrev till honom och han svarade med ett enkelt "hej" och därifrån kan ni läsa er vidare själva här nedan.

– Jag är lite av en skojare. Det har jag alltid varit. Jag får en kick av det. Om jag kan få folk att skratta blir jag glad, säger han till Ekstrabladet

Efteråt visade Frank upp konversationen på Facebook. Hans inlägg har fått över 16 000 likes, 7 000 delningar och blivit uppmärksammat i flera danska medier.

Läs hela Franks konversation med nätbedragaren nedan.

sandra1

snadra2

sandra3 sandra4 sandra5

sandra1 sandra6 sandra7 sandra8 sandra9 sandra10 sandra11

Dela på Facebook