Hon har tröttnat på sitt slitna hår - se nu på drastiska förvandlingen som gör henne 20 år yngre

Hösten står i full blom med sina gula och orangea färger och alla vet vi nog hur det kan kännas när man känner sig både blek och sliten - man är i behov av en drastisk förändring.

Det var precis den känslan som Janice kände, och tog därför kontakt med ”The Makeover Guy”, eller Christopher Hopkins som stjärnfrisören egentligen heter.

Hon körde hela vägen till Minneapolis, USA där han har sitt säte och förklarade att hon behöver ny energi och och att det är därför hon har tagit kontakt med Christopher Hopkins, som har gjort sig känd på Youtube på grund av hans fantastiska förvandlingar på folk som behöver hjälp.

Christopher tar sig som vanligt först en närmare titt på hennes hår för att sedan sätta igång med klippningen. Och Janice ser verkligen förväntansfull ut!

Hon är så förväntansfull att hon väljer att blunda innan slutresultatet är klart – bara för att få en så stor överraskning som möjligt!

Förvandlingen är makalös och resultatet blir verkligen helt fantastiskt! Ta en titt på videospelaren nedan och se efter själv hur det blev.