Hon har varit ifrån husse i 2 år och glömt bort honom - men se nu reaktionen när hon känner doften

Pakita hade varit i från sin ägare i 2 långa år. Alla trodde hon var övergiven, men faktum var att hennes ägare aldrig hade slutat leta efter henne.

Hon räddades av Organisationen Arca Animal som trodde att hon var en gatuhund och tog hand om henne i sitt hundhem. Men trots kärlek och omsorg när hon kom dit såg det ut som om hunden fortfarande var starkt påverkad. Hon var tillbakadragen och det märkets att hon saknade något i livet.

Medan de andra hundarna kring henne blev adopterade en efter en, förblev Pakita med organisationen i 2 år.

En dag beslutade volontären Silvia Ferreyra att publicera en bild på Pakita på Facebook, i hopp om att hitta ett hem till henne. Vad personalen inte visste att Pakita redan hade ett hem och en husse som saknade henne oerhört.

Pakitas mormor (mamman till ägaren, Ariel Naveira) såg fotot och sa omedelbart till sin son och Arca Animal att Pakita var deras hund. Pakita hade rymt hemifrån och de hade letat efter henne sedan dess.

Nästa dag åkte Ariel till djurhemmet för att se om hon verkligen var hans hund. Skulle hon känna igen honom?

Först var Pakita rädd och tillbakadragen. Men när hon gick närmare och kände hans lukt som hon inte hade glömt under deras två år isär kom alla minnen tillbaka på en gång! 

Hon bröt ut i glädje, det var hennes älskade husse!

Titta på den hjärvärmande återföreningen i videon nedan. 


Dela på Facebook