Hon klagar när grannen har högljutt sex – minuter senare upptäcker hon lappen under dörren

Att bo i en lägenhet med högljudda grannar är en sak - men när de har högljutt sex är det en helt annan grej. 19-åriga Jenna Levine låg sömnlös hela natten på grund på av grannarnas högljudda… ”romantiska aktiviteter”.

Eftersom det var ett känsligt och pinsamt ämne bestämde sig Jenna för att på ett moget och hövligt sätt be grannarna att dämpa sig - så hon skrev en lapp till grannen. Svaret hon fick var helt oväntat, rapporterar Mirror och Sun.

mr

Jenna Levine studerar på på amerikanska Syracuse University i New York. En kväll mitt i veckan hade hon svårt att sova på grund av grannarnas aktiviteter lite längre bort i korridoren.

Jenna bestämde sig därför för att skriva en liten lapp och lämna under grannarnas dörr. I lappen bad hon dem artigt att sänka ljudnivån en aning.

”Hej granne,

Var snäll och ha sex lite tystare, tack.

Vissa av oss försöker sova utan att bli påmind om hur ensam jag är…

Känn er fria att älska med varandra hur mycket ni vill. Men snälla, ha ert lilla skoj på en lägre ljudvolym.

Tack så mycket!”

helo

Kort därefter hörde Jenna något vid sin egen ytterdörr. Det var grannen i rum 338 som hade stuckit in ett kort med bananer, gjorda av Andy Warhol, samt en chokladkaka.

gl

gl2

Brevet var dessutom inte alls vad hon hade förväntat sig.

”Kära grannar,

Jag är så oerhört ledsen för detta. Jag insåg inte hur högljudd jag var, och ja du vet, ibland är det ganska sexigt att ha högljutt sex men det var uppenbarligen på din bekostnad vilket jag ber så mycket om ursäkt för.

Jag är så, så himla ledsen, jag hoppas att detta inte har hänt för ofta, och tack så mycket för det otroliga och roliga brevet.

Jag kommer definitivt försöka ha mitt lilla roliga på en betydligt lägre ljudnivå.

Och du, var inte orolig, du kommer inte vara ensam för alltid. Den rätta personen kommer dyka upp när tiden är mogen. Jag var singel i 18 år.

Haha. Än en gång, jag beklagar så hjärtligt.

Ursäkta /Rum 338”

andsg

Vips – så var problemet ur världen.

Jenna delade hela historien på Twitter där den har spridit sig i rekordfart.

Dela på Facebook