Hon överlever exets brutala misshandel - 3 år senare slår sjukvårdarens ord ner som en bomb

När Melissa Dohme var 20 år gammal och skulle börja universitetet,bestämde hon sig för att göra slut med sin dåvarande pojkvän. Hennes expojkvän hade svårt att acceptera hennes beslut, och hon knivhöggs 32 gånger av sin expojkvän. Kniven träffade bland annat i halsen, och Melissa som var sekunder från döden överlevde mirakulöst.

Brandmannen, Cameron Hill, var en av de första räddningsarbetarna. Ett par månader efter det fruktansvärda dådet återförenades Melissa och Cameron i en kyrka – det var kärlek vid första ögonkastet.

Melissa genomgick flera operationer för att rekonstruera sitt ansikte och kropp. Knivhuggen var så omfattande att Dr. Jeffery Johnson, före detta traumakirurg i Afghanistan, sa att han inte sett sådana svåra skador sedan slagfältet. Att hon överlevde var ett mirakel.

Men vänta tills du ser hennes förvandling! Hon fortsätter att dokumentera sin återhämtning på Facebook - och byggde snabbt upp ett nätverk av följare som stöttade längst vägen. Hennes expojkvän, Robert dömdes till livstids fängelse.

3 år senare hade hon tagit universitetsexamen, blivit sjuksköterska och inspirerat miljontals till att stå upp mot misshandel i nära relationer.

År 2015 blev Melissa ombedd att kasta det första ceremoniella kastet på Tampa Bay Rays baseballmatch. Men vad hon inte visste var att pojkvännen Cameron hade planerat en riktigt stor överraskning.

Se videon nedan för att ta del av Camerons stora överraskning, och dela om du också tycker att Melissa förtjänar allt gott i livet efter det hon har gått igenom!


Dela på Facebook