Hon ser in i ögonen på sin stumma man. Då bryter han 15-års tystnad genom att säga detta

Don och Lorraine har hållit ihop i vått och torrt när de gifte sig den 17 juni 1989. Många år senare, diagnostiserades Don med nervsjukdomen ALS, en sjukdom som gradvis minskar rörelseförmåga och förmåga att utföra dagliga aktiviteter som du tidigare kunnat. 

Ungefär fem år senare fick Don en respirator, något som samtidigt gjorde honom stum. Lorraine vägrade att ge upp, och började med grundlig forskning för att se vilken typ av stöd som fanns. Till slut hittade hon en lösning som skulle ge Don "talförmågan" tillbaka. 

Hon började med att göra en egen bokstavstavla, och det blev starten på något fantastiskt. I dag, 15 år senare, har Lorraine tillsammans med ingenjörerna bakom Not Impossible Labs, lyckats uppfinna en apparat som tillåter Don att prata med sina ögon. Och han kan göra det snabbt.

”Min kära Lorraine, jag kan inte föreställa mig livet utan dig. Du har fått de senaste 25 åren att flyga förbi och de senaste 20 åren med ALS att vara uthärdliga. Jag kan inte vänta på att få spendera de nästa 20 åren med dig. Jag älskar dig.”

Se det fina klippet här:


Dela på Facebook