Hon sjunger nervöst med en 17-mannakör. Simon säger att det är den vackraste versionen han någonsin hört

Det är svårt att föreställa sig att sjunga inför miljontals tv-tittare. Chockerande gör hundratals exakt det varje år i ett försök att ta hem i program som "Talang". I Storbritanniens variant av programmet, Britain’s Got Talent bestämde sig 17 unga damerna från körgruppen "Angelicus Celtis" att sjunga på showen.

De ville visa sin talang till världen och göra sin lärare stolt! Trots att de var nervösa var tjejerna redo att ge livets prestanda! De hade ingen aning om att deras tolkning av "Nessun Dorma" skulle få människor att ha en så stark reaktion..

Innan de började sjunga presenterade tjejerna sig och förklarade varför deras audition betydde för mycket! De begåvade unga damerna förklarade att de utvaldes från en lokal tjejkör av John och Jean Williams. Tydligen visste det musikaliskt lutande paret att de hade potential att sjunga superstjärnor!

Tyvärr var John och Jean inblandade i en allvarlig bilolycka och Jean gick bort och lämnade John allvarlig skadad. Varje dag var en kamp för John, men han visste att han var tvungen att ge tjejerna en chans under deras Storbritanniens Got Talent-audition.

Långsamt men säkert samlade John upp tillräckligt med styrka för att återvända att träna tjejerna - och han gjorde det till minne av sin kärleksfulla fru! Varje vecka öva de sina perfekta röster, allt i hopp om att ta hem Britians Got Talent-priset.

För John var det en självklarhet att se eleverna på plats. Han ville vara där för att se dem briljera!

Efter att de pratat med juryn var det så dags att ta ton. Det var svårt att föreställa sig att de är tonåringar. De sjunger helt magiskt. Det här är verkligen ett gåshudsögonblick – och hela publiken ställer sig upp och jublar efteråt.

Även den svåraste juryn att behaga, Simon Cowell, blev överväldigad av deras tolkning av "Nessun Dorma" och hävdade att det var den bästa versionen han någonsin hört. 17 stjärnor är härmed födda!

Titta på tjejerna sjunga den klassiska operasången "Nessun Dorma" i videon nedan. De är så bra!


Dela på Facebook