Hon tar 2 deprimerade hundar till parken. När de ser mannen i vitt? Otroligt.

När Joshua återvände hem från Afghanistan, drabbades flygplans veteranen av fruktansvärda mardrömmar och andra PTSD symtom. Efter sju månader av kämpande behövde Josh en nystart i Kalifornien - men det skulle innebära att han måste lämna sina två älskade hundar i Louisiana när han  kom tillbaka på sina fötter.

Separationen var förädande för Jousha, men han visste att det var det bästa för dem. "Varje dag jag vaknar upp utan att de kröp under mina filtar är en konstig dag" sade han. "Varje dag jag inte behöver gå ut med en hund är en fel dag."

Två månader senare var Josh redo att ta hand om Panda och Momma igen, han fick hjälp att skicka dem över landet av Mariah som frivilligt hjälpte honom. När Mariah hämtade hundarna stod det klart att två månaderna de tillbringade utan Josh var lika svårt för dem som det var för honom. Panda och Momma hade knappt ätit. De var magra och eländiga.

I videon nedan kan du se när Mariah kommer till en park i Kalifornien och väntar på Jousha att komma fram. Hon är orolig om hur återförening kommer att gå, och Joshua är orolig att hans hundar inte kommer ihåg honom. Men vänta bara tills han kommer ut ur sin bil..

Det finns inget som kärleken till en hund. DELA gärna denna otroliga återförening med dina vänner på Facebook!


Dela på Facebook