Annons

Hon tror att hon bara ska till Rhodos med sin syster, men får en överraskning hon aldrig kommer att glömma!

Annons

Om du skulle kunna gifta dig med kärleken i ditt liv på ett plan, skulle du göra det? Det som startade med en enkel fråga på Facebook, slutade med en vacker överraskning 10.000 km uppe i luften. År 2014 tog busschauffören, Alexander chansen att planera ett bröllop för hans flickvän, Marieke, på en utav Thomas Cooks flygningar. 


Alexander bestämde sig för att överraska sin flickvän, allt han behövde göra var att få Marieke på ett plan - och i hemlighet få honom själv och 40 gäster på samma plan utan hennes vetskap.

För att göra detta så lurade Alexander sin flickvän, att hon tillsammans med sin syster vunnit en resa och alla spelade med i charaden - från Mariekes mamma till hela flygpersonalen. De hemliga bröllopsförberedningarna måste ses med egna ögon för att göra det rättvisa. Så snart Alexander satte sig ned i planet där Marieke inte kunde se honom, så började nerverna verkligen kännas av. 

Så sa Marieke ja? Se videon nedan för att ta reda på det - och hämta lite papper att torka dina tårar med medans du kan! DELA denna video om du tyckte detta var lika fantastiskt som vi!

Annons