Hund räddas efter 5 år i kedjor: Titta nu på hans reaktion när han får se havet för första gången!

Herschel är en söt schäfer som tyvärr inte haft ett så bra liv. De första fem åren av hans liv har han mestadels suttit fastkedjad i en stolpe och fick inte den kärlek som han förtjänade.

Så småningom blev han "räddad" inte en gång men två gånger, men vissa inser inte att inte varje räddningshistoria verkligen har ett lyckligt slut.

Ibland kan en desperat hund ses som aggressiv eller överväldigande för en ny familj. I stackars Herschels fall tenderade hans höga energi att ge fel intryck, och han återvände till hundhemmet.

Det innebar att Herschel antagligen skulle anses vara oåtkomlig och dömd till livet som en ensam vakthund. Eller sämre, han kanske inte skulle få ett liv att leva alls. 

Lyckligtvis gav Save Our Shelter den lyckliga hunden en chans att vinna över någons hjärta. Med hjälp av Rocky Kanaka och hans show, "Dog's Day Out", fick Herschel uppleva den bästa dagen någonsin och visa sina bästa drag någonsin!

Så här sa Rocky:

”Han fick se snö för första gången och fick dela ut björnkramar för att få känna kärlek. Dagen gav honom tillräckligt med uppmärksamhet att vi nu ska köra honom till Los Angeles för att lämna honom till sin nya föralltid familj som bor i Washitong state.”

Naturligtvis är ingen dag komplett utan en fantastisk utflykt till stranden. När du tittar på Herschels reaktion när han ser havet för första gången, förstår du varför hans adoptivfamilj ville ha honom.


Rocky var tveksam att låta Herschel hoppa in och leka. Hunden hade varit fastkedjad i flera år, och han hade aldrig varit så nära en stor vattenkälla tidigare. Men efter en stund fick han chansen att leka.

”Han försökte bita vågorna och hoppade upp och ner som en delfin. Jag vet inte om han är delfin, dinosaurie eller gosedjur, men jag vet detta: det gör mig rörd av lycka att veta att han kommer att bli älskad för alltid.”

Ta en titt på när Herschel får se havet för första gången här:


Dela på Facebook