Annons

Hundar dör aldrig De sover i ditt hjärta. Alla som älskar djur, bör läsa detta!

Annons

Förlusten av en hund är smärtsamt för alla som älskar djur. Hundar är de mest lojala vänner och de älskar alltid deras ägare, utan att tänka på sig själva. Vi hoppas att dessa kloka ord kan hjälpa dig eller dina nära och kära.

Om den här artikeln har inspirerat dig, så dela den gärna. Följande ord är skrivna av Ernest Montaguge. Ernest skrev dem efter att ha förlorat sin älskade pitbull, Bolo, som till det sista älskade sina promenader. Fastän han var tvungen att vila varje 5 meter kunde man se i hans ögon att han ville fortsätta turen.

"En del av er, särskilt de som nyligen har förlorat en hund, kan inte riktigt förstå det. Jag känner inte ett behov av att förklara detta, men eftersom jag inte kommer för leva evigt, måste jag göra det"

Hundar dör aldrig. De vet inte hur. De blir trötta, och mycket gamla, och deras ben gör ont. Naturligtvis dör de inte. Om de gjorde det skulle de inte alltid vilja gå på en promenad, även långt efter sina gamla ben säger: "Nej, nej, det är inte en bra idé. Låt oss inte gå på en promenad. De vill alltid gå ut och ta en promenad. Även om deras nästa steg innebär att deras gamla senor inte kan hålla dem på deras fötter, kommer de fortfarande att fortsätta att gå. Det är inte så att de ogillar ditt sällskap. Tvärtom, en promenad med dig är ALLT för dem. Det är en symfoni av lukter som omger deras värld, kattskit, andra hundars lukt, ruttnande rester av fåglar.. och naturligtvis dig. Det är det som gör världen idealiskt för dem, och i en perfekt värld finns det inget utrymme för döden.

Men hundar blir väldigt, väldigt trötta. Och här är den springande punkten i det hela. Det är inte något man lär sig på högskolan, där de håller föreläsning om kvarkar, gluoner och Keynes ekonomiska system. De vet så mycket att de glömmer att hundar dör aldrig. Det är synd, verkligen. Hundar har så mycket att erbjuda och människor pratar bara mycket. När du tror att din hund är död, så innebär det helt enkelt att den har somnat i ditt hjärta. De viftar fortfarande sin svans, och det är därför du känner smärta i hjärtat och gråter hela tiden. Vem skulle inte gråta med en lycklig, viftande hund i bröstkorgen? Den viftar när du vaknar upp. Och de säger, "Tack! Tack för att du gav mig en varm plats att sova och alltid så nära ditt hjärta, det är den bästa platsen!"

I början vaknar de upp hela tiden, det är därför du gråter så ofta. De viftar på svansen, Men efter ett tag sover de mer och mer. (Kom ihåg att en hundögonblick är helt annorlunda än en människoögonblick. När du tar en promenad med hunden är det en dag full av äventyr i en timme. Därefter går du hem, och innan du tar ut hunden igen, så har det gått en vecka, eller åtminstone några dagar. Det är därför inte konstigt att de är så glada över att ta en promenad)

Hur som helst, som jag sa, sover hundar i ditt hjärta, och när de vaknar upp viftar de på svansen. Efter några hundår sover de längre och längre, så att du också kan det. De var en BRA HUND hela sitt liv, och ni båda vet det. Det blir tröttsamt att vara en bra hund hela tiden, särskilt när du blir gammal och dina ben gör ont och du ramlar med nosen på marken och vill inte gå ut för att kissa när det regnar men gör det ändå, för att du är en bra hund. Så förstå, efter att ha sovit i ditt hjärta kommer de att sova längre och längre.

Men låt dig inte luras, de är inte döda. Det händer inte. De sover i ditt hjärta, och de vaknar när du minst anar det. Så är det. Jag har sympati med de människor som inte har en sovande hund i hjärtat. De förlorar så många upplevelser. Ursäkta mig, men nu ska jag gå och gråta. "

hude

Annons