Hunden använder tricks för att hjälpa till i huset, det han gör härnäst lämnar över 17 miljoner människor mållösa

Hundar är fantastiska varelser. De är en gåva till mänskligheten, eller hur? Dessa lojala djur är mycket vänliga och de lyckas på något sätta ett leende i ditt ansikte utan att ens försöka. Hundar är också en otrolig källa till underhållning. De är också mycket hjälpsamma. Faktum är att människor har använt dem för olika saker i tusentals år. Våra fyrbenta vänner har hjälpt till på sök- och räddningsinsatser, i terapi och till och med saker som cancer och diabetesupptäckt.

Videon nedan visar en smart hund som verkligen vet hur man hjälper sin ägare i huset. Du kommer att bli mållös när du ser vad den här hunden gör. Träffa Jesse, denna dyrbara Jack Russell Terrier är en begåvad hund som har massor av användbara hundtricks uppe i ärmen. Vi har alla försökt att lära våra hundar lite trick från tid till annan. Vissa av oss har problem även att lära dem att skaka tassar, men den här kvinnan lärde på något sätt sin hund att hjälpa henne med olika hushållsuppgifter!

Jesse är en av de smartaste hundarna du någonsin kommer att se på nätet. Han vet hur man öppnar persienner, stänger duschar, lägger ut ljus, koka kaffe och hämta tidningar bland annat. Hans ägare säger att deras förhållande är baserat på ömsesidig respekt, förståelse och förtroende.

Kolla in det här otroliga klippet nedan! Vad tyckte du om det här? Gärna dela dina tankar med oss ​​i kommentarfältet!


Dela på Facebook