Annons

Hunden är förkrossad - då tejpar matte den här lappen på grannens fönster

Annons

Romeo och Julia, släng er i väggen - Reddit-användaren Garret_N har en kärlekshistoria som du aldrig har sett eller hört tidigare.

Det var en gång en hund som bodde i ett lägenhetshus, tvärs över gatan från en katt. Varje dag, tre gånger om dagen i nästan ett år, hade hunden stått vid fönstret och kollat in grannkatten som alltid satt på fönsterbrädet.

dog1

Den här hunden var förälskad och kär.

Men när kattägaren en dag blockerade insynen till fönstret med krukväxter, blev hunden förkrossad. Hunden blev mer sorgsen för varje dag det gick, till hans ägare beslutade att göra något åt det.

dog2

Han tejpade en lapp på kattägarens fönster.

dog3

Matte klarade inte av att se sin hund så ledsen, så hon skrev ett brev och tejpade upp på grannens fönster för att förklara situationen.

Så här lyder brevet:

Käre granne,

Det här kommer låta konstigt, men jag tänkte att du borde veta att min hund (som bor i huset intill med mig) är förälskad i din katt… och har nog varit det i 6 månader! Tre gånger om dagen trycker han sina tassar mot vårt räcke för att titta på honom/henne som sitter på ditt fönsterbräde.

Nu när du ställt dit krukväxter är han förkrossad… men fortsätter titta efter din katt VARJE gång. Kanske skulle era växter kunna stå i ett annat fönster?

Hälsningar från er granne + hennes bedårande hund”

doh4

...Och det fungerade! Kattens ägare tog bort sina krukväxter och satte sedan upp en egen lapp där det stod: ”För all kärlek”. Hunden kunde äntligen återförenas med sin kärlek!

dog4

Dela gärna vidare den gulliga kärlekshistorien till alla dina vänner som ett bevis på hur underbara djur är!

Annons