Annons

Hunden är ledsen efter att ha upptäckt att han har övergivits och gråter som en bebis

Annons

Djur inser ofta när något förändras. Hundar betraktas ofta som människans bästa vän på grund av deras äkta kärlek och lojalitet.


Ibland överges hundar av sina ägare och lämnas på djurhem utan någon anledning. Dessa ägare ansvarade för hunden, med allt från mat till en plats att sova på. Men vissa situationer hemma resulterar i att ägaren tar det svåra beslutet att lämna sin hund på djurhem — ett riktigt hjärtekrossande steg.

AJ och hans bror Toby lämnades på ett djurhem i Kalifornien. Den 6-årige hunden var hjärtekrossad. När personalen på hemmet började ta hand om AJ märkte de att det såg ut som om han grät.

Pitbullen hade ett ledsamt ansiktsuttryck och tårar i ögonen när personalen gav honom mat och rengjorde hans hundkoja.

Under dagen satt AJ i ett hörn av sin hundkoja, ensam och förvirrad av platsen han var på och undrade varför han hade blivit lämnad på en okänd plats. AJ och hans bror sköter sig bra i sina hundkojor men för AJ är den nya situationen mycket svårare än för hans bror.

De saknar varandra under dagen och är i behov av någon som kan hjälpa dem och ge dem det liv som de förtjänar. Många som har sett hundarna på nätet har uttryckt sin oro och önskan att ge hundarna ett hem.

Det är för jobbigt att kolla på när AJ gråter i sin hundkoja! Vad tycker du? Berätta för oss i kommentarsfältet nedan och skicka artikeln till alla som kan tänka sig att adoptera hundar!

Annons