Hunden åts levande av flugor och var för sjuk att stå upp - men lyckligtvis kom djurvännerna i tid

De fantastiska människorna vid Animal Aid Unlimited har nästan sett allt när det gäller att rädda djur ute på gatorna i Indien. Men en hund som nästan dödades av att flugor och fluglarver som åt vid ett sår måste vara en ny för dem. Den stackars hunden kunde inte röra på sig och inte motstod inte ens när en volontär gick för att plocka upp honom.

Det var det dags att rädda den här hundens liv. De började att ge honom IV-vätskor och applicerade ett pulver för att döda fluglarverna som infekterade såret. Mose fick antibiotika och medicin för smärtan så att de kunde ta bort döda vävnader och larver två timmar senare.

De tvättade bort hundratals larver och det torkade blodet från hans päls. Behandlingen skulle behöva fortsätta i ytterligare två månader. Efter all denna läkande och kärlek började Mose smärta och förvirring växa till tillit och lycka.🙂

Titta på Moses idag! Det är otroligt att se den söta hunden så här efter allt han hade gått igenom. Hans omvandling är inget annat än fantastiskt!


Dela på Facebook