Hunden beter sig konstigt och ägaren följer efter in i skogen! Det de hittade var chockerande!

Hunden Peanut, räddades av Delta Animal Shelter i Escanaba, USA, efter att ha levt under hemska förhållanden. De hittade henne med två brutna ben och revben och magen var full av skräp. Efter några månaders återhämtning var Peanut så bra att de kunde adoptera bort henne.

Hon kom till nya ägare som verkligen brydde sig om den lilla hunden. En dag kom ett brev till Delta Animal Shelter där de nya ägarna berättade om Peanutus ansträngningar för att rädda en 3-årig tjej.

Så här skrev de:

”Kära hundstall,

Jag måste dela med mig av denna hjärtskärande historia om hur duktig Peanut har varit! Hon har verkligen varit en välsignelse för vår familj och vi älskar att ha henne hos oss. Som ni vet har hon en hemsk bakgrund och vi är så glada att vi kunde ta hem henne till oss och ge henne den familj och kärlek som hon förtjänar.


Hur som helst, jag tror att hon måste ha kvar något sjätte sinne från sitt tidigare liv.

Idag var Peanut ansvarig för att rädda livet på en treårig liten flicka. Omkring klockan elva i morse började Peanut att springa omkring som galen i vårt hus.

Hon sprang upp och ned för trappan, skällde och gnydde. Sedan hämtade hon min man som var i garaget och pysslade med sina projekt och fick honom att förstå att hon ville gå ut.

Han sa att han kunde höra hur hon sprang omkring men kunde inte förstå varför. Han släppte ut henne och hon sprang raka vägen över fältet bakom vårt hus i full fart.

Ringde 112

Min man följde efter. Och till sin förvåning hittade han en naken och skälvande treårig flicka som satt hopkurad som en boll. Han tog henne i famnen, lindade in henne i sin tröja och tog med henne in. Han ringde 112 och berättade vad som hade hänt.


När ambulanspersonal och polis kom till platsen kunde den lilla flickan bara säga en sak: ”Vovve.”

Tack vare Peanut räddades en liten ficka idag. Hon har verkligen varit en välsignelse för oss och nu även för andra.

Ord kan inte beskriva hur tacksamma vi är att vi har Peanut i våra liv och hur otrolig hon är. Hon är en del av vår familj nu och tack vare underbara personer som er på hundstallet så lever hon.”

Den lilla tjejen identifierades och var en flicka från trakten. När de hittade föräldrarna insåg de vilket dåligt hem hon kom ifrån. Inga människor borde behöva leva så här. Och som om det inte var tillräckligt, hittade de även en annan flicka i huset som levde i smutsen. 

Båda tjejerna kunde omhändertas av socialtjänstsen. En undersökning kommer att avgöra vad som kommer att hända med tjejerna i framtiden. Tack vare hunden Peanut hittades flickan den här dagen, den här historien kunde verkligen fått ett annan slut.

Image may contain: one or more people and dog

Dela artikeln med dina vänner för att hylla Peanut för hennes hjälteinsats.

Dela på Facebook