Annons

Hunden faller från tredje våningen i Göteborg – titta nu på hjälten Adrians räddningsaktion

Annons

En hund var nära på att falla ut från ett fönster i Kvillebäcken, Göteborg. Då ryckte restaurangägaren Adrian Arya Shafaei ut för att rädda hunden – som till slut föll ner.

Alla hjältar bär inte mantlar – vissa bär varsel- eller kockkläder. Det visar restaurangägaren Adrian och byggarbetarna i Göteborg under tisdagen, något som SVT rapporterar om.

Det var vid lunchtid i tisdags som restaurangägaren Adrian fick syn på en hund som hängde ut från ett fönster på andra sidan gatan. Hunden höll på att ramla ner från tredje våningen, så Adrian sprang omedelbart dit för att hjälpa till.


Han lämnade över kassan till en annan person och hämtade två filtar. Ute stötte han ihop med tre byggnadsarbetare som jobbade i närheten.

Restaurangägaren Adrian Aya Shadaei fick även prata med ägaren som enligt honom sagt att hon stängt fönstret men att hunden på egen hand lyckats öppna det med nosen.

Det tog inte många sekunder innan hunden ramlade ner och landade på filten. Efter fallet ska hunden ha blivit rädd och sprungit iväg. Men hittades en kort stund senare och förenades med sin ägare, skriver SVT.

Se klippet nedan:

Annons