Hunden födde 10 valpar. Men något MED den NIONDE chockar alla..

Den här berättelsen berörde mig verkligen.

Om du är bekant med ledarhundar, vet du precis hur viktiga de är för människors liv. Varje ledarhund genomför en utbildning och måste uppfylla minimikraven. Men det är inte lätt.

Dessa hundar börjar sin utbildning när de föds. De är tränade ständigt och måste lära sig att göra varje dagliga uppgifter för att hjälpa individen de kommer en dag att hjälpa. Detta inkluderar allt från att lära sig öppna kylskåpet, släcka eller tända lampor. Detta tar en mycket speciell hund som inte lätt blir distraherad och kan lära sig saker ganska snabbt.

Så vad händer när en und går igenom så dyra och långa processer och det bara inte fungerar? Tja, det är vad som hände med Judy Fridono och Ricochet. Judy hade tränat Ricohet sedan han var valp och han var mycket lättlärd. Men hon kom så småningom till insikten att Ricohet personlighet inte var lämpad för en ledarhund. Även om han lärde sig alla uppgifter insåg hon att han blev distraherad av fåglar alltför lätt (som många hundar gör instinktivt)

Trots att hon var besviken, accepterade Judy Ricohet för vem han var och det är då saker och ting började bli fantastiskt. "Denna vackra berättelsen handlar om vad vi alla vill, att bli uppmuntrade att upptäcka vilka vi verkligen är.. att bli accepterade." att hitta våra livssyfte.. och firas för att vara annorlunda" Judy hjälpte Ricohet att göra något otroligt att de flesta hundar aldrig får göra. Njut av videon och glöm inte att dela!


Dela på Facebook