Annons

Hunden Jack var försvunnen i 4 år – här återförenas han äntligen med sin ägare

Annons

Mike Plas 4-åriga hund Jack försvann och hur mycket han än sökte efter honom så var han spårlöst borta. Men så en dag, fyra år senare, ringde telefonen.

En man som förlorade sin hund för fyra år sedan återförenades med sin hund tack vare ett djursjukhus över 640 mil från där han bor. Mike Plas bor i Thunder Bay, Ontario, Kanada. Han blev chockad nyligen när han fick ett samtal från ett djursjukhus i grannprovinsen Manitoba där han frågades om han hade en hund med namnet Jack.


Mike skrev på Facebook:

”Så jag fick det största telefonsamtal som jag någonsin har fått igår på jobbet runt kl. 14.40. ett djursjukhus från Winnipeg ringde mig och frågade mitt namn och om jag hade en hund med namnet Jack!? Så jag sa att han försvann för 4 år sedan i Ontario. Och sedan sa de "ja, vi fick din information från hans mikrochip och han är här i Winnipeg."

Jack, en Husky- och herdeblandning, försvann efter att han sprang hemifrån från sin gård. Mike berättade för CTV News att han saknade sin hund och sökte i flera år och publicerade bilder på nätet om Jack i hopp om någon skulle hitta honom.

Som av en slump hittades Jack när han gick ensam på samma gatan där djursjukhuset Centennial Animal hospital ligger.


”Vi gjorde allt tillsammans - vi fiskade tillsammans, jagade tillsammans, han kom till jobbet med mig halva tiden. Jag tog ledigt för att fira hans födelsedag med honom. Vissa dagar blev jag riktigt upprörd när jag saknade honom mycket,” sa Mike. "Men jag tappade aldrig hoppet."

Så fort han avslutade sitt samtal med Centennial Animal Hospital i Winnipeg åkte han hem och senare på kvällen började den långa resan för att hämta Jack.

"Nästa dag avslutade vi körningen till Winnipeg, och jag, Kenzi, min syster och hennes make gick till djursjukhuset och berättade för dem vem jag var, visade dem en bild av mig och Jack och de tog ut honom och kändes omedelbart som att mitt liv var tillbaks till det normala. Livet utan honom har aldrig varit detsamma och känslan av att ha Jack tillbaka är oförklarligt. Tappa ALDRIG hoppet... Jag gjorde det inte och efter fyra års mellanrum i olika provinser är vi tillsammans igen.”

Titta på klippet nedan när Jack och Mike återförenas:

Annons