Annons

Hunden känner inte igen husse efter 5 veckor på sjukhus, men titta nu när han luktar på honom

Annons

Från sekunden den här hunden som heter Willie hittades övergiven av Shane Godfreys på sin egen veranda i början av förra året, har paret varit helt oskiljaktiga.

Nyligen måste Willie trott att han hade förlorat sin bästa kompis för evigt efter sin ägare Shane Godfrey utvecklade några stora hälsokomplikationer. 

I februari var han på sjukhuset med ett fall av influensa. Som snabbt utvecklades till lunginflammation och därefter, njursvikt, sepsis och encefalit. Den snabba nedgången i Godfreys hälsa var så allvarliga att vid ett tillfälle trodde läkarna att han inte skulle klara det.

Till slut var han kvar på sjukhuset i mer än fem veckor, eftersom tiden gick började hans tillstånd sakta förbättras. Under den tiden hade han förlorat en anmärkningsvärd mängd vikt och var nästan oigenkännlig.

Den nära-döden-upplevelsen hade tagit ut sin rätt på Godfrey. I hans frånvaro tog hans syster hand om hunden, men det var omöjligt att förklara var hans bästa vän hade tagit vägen.

Vilken lycka att se dessa två vänner får återförenas! Denna lilla video lämnade mig med ett leende på läpparna och en varm känsla i bröstet.

Dela den gärna vidare om du också vill sprida lite kärlek och glädje bland dina vänner på Facebook 🙂

Annons