Hunden leder männen till en övergiven båt - med en överraskning under

Deras hund leder dem in i skogen..

Det är ingen hemlighet att hundens luktsinne är mycket bättre än vår. En genomsnitt person har bara 5 miljoner luktreceptorer, medan en hund har omkring 125 till 250 miljoner luktreceptorer! Den här högt utvecklade luktsansen gör det möjligt för hundar att upptäcka dofter som är långt borta, vilken hund gjorde för den här gruppen.

En av männen i gruppen hade bestämt sig för att ta med sin hund och som började springa in i skogen vid ankomsten. De förstod inte varför han sprang in där och vad han ville men följde efter honom och fann honom snart stående framför en övergiven metallbåt. 


De försökte för att ta honom från båten men hunden vägrade. Istället börja hon cirkulera båten och försökte gräva under den.

Det var då uppenbart att hunden visste att någonting var under båten och självklart blev de andra nyfikna på vad de kan vara.

De bestämde sig för att hjälpa henne genom att lyfta ena sidan av båden så att hon kunde komma under den.


När de kikade under båten var de chockade över att hitta ett par kattungar, som tyvärr verkar ha lämnats där av sin mamma. 

Men tack och lov var båda kattungarna oskadade. Till männens överraskning började hunden att slicka kattungarna precis som deras mamma skulle göra. 

Kattungarna var orädda för hunden och närmade sig henne som om de kände varandra. Det var tydligt för männen att kattungarna inte skulle överleva på egen hand, så de bestämde sig för att ta med dem till säkerheten till sin stuga.

Där fick de dricka och äta. 


Kattungarna togs till en veterinär som skulle kolla deras hälsa och om allt var bra med dem. Allt såg bra ut och de två männen som hjälpt till att rädda dem bestämde sig för att behålla varsin kattunge. 


Nu bor de lyckligt i sina eviga hem, tror du att dina vänner skulle vara intresserade av den här historian? Dela då detta på Facebook!

Dela på Facebook