Hunden rymde tillbaka till djurhemmet 11 gånger - då insåg de vad han försökte säga..

Det är dags för dig att träffa hundens motsvarighet till Houdini. Detta är den otroliga historien om Gumby, en sju år gammal hund som bor på djurhemmet Charleston Animal Society.Gumby är känd på djurhemmet av en lite speciell orsak. Han har nämligen lämnats in till djurhemmet 11 gånger. Under de senaste två åren har Gumby adopteras 7 gånger och men har kommit tillbaka till härbärget så många som 8 gånger, och har hittats på gatan ytterligare 3 gånger.

ish1

Hur han gör det? Med hårt arbete och beslutsamhet. Gumby är en mycket energisk hund, och kan varit en jakthund innan han placerades på djurhemmet för första gången. Personalen förälskade sig snabbt i honom och hittade ett bra hem till honom och adopterades bort. Som varade i 3 dagar.

ish2

Nu var tvungna att hitta ett nytt hem åt honom igen. De lyckades, men denna gång varade det bara i sex dagar. Efter hans tredje adoption rymde han till djurhemmet hela fyra gånger, och den nya ägaren valde till slut att lämna tillbaka honom, eftersom han uppenbarligen inte ville bo kvar.

ish3

Gumbys fjärde adoption gick bättre. Personalen såg inte Gumby i fyra hela månader innan han återigen hamnade på djurhemmet efter att ha rymt hemifrån och hittats på gatan. Den femte adoptionen varade bara i två månader innan samma sak hände igen. Denna gång hittades han nästan 5 mil från djurhemmet.

ish4

Under sin sida adoption som varade en månad. Hade Gumby rymt hemifrån 3 gånger. Personalen insåg så småningom att Gumby tillhörde på djurhemmet. Där hade han sin familj; den vänliga personalen som tog hand om honom och framför allt hans hundvänner, som han saknat så mycket varje gång han adopterats.

Personal på djurhemmet beslutade sig för att behålla Gumby, och sedan dess har han inte rymt en enda gång.

sd

Något ännu bättre? Han är också väldigt hjälpsam, och hjälper bland annat till att lugna nya hundar om de är rädda när de först kommer dit.

Tryck på "gilla" för att följa oss på Facebook!
Dela på Facebook