Annons

Hunden ska avlivas - då säger adopterade pojken 5 ord som får alla att avbryta vad de gör

Annons

En mammas inlägg om sin adoptivson och förlusten av ett husdjur berör tusentals människor.

Maria Henry Gay delade nyligen att hennes familj var tvungen att säga adjö till sin äldre hund efter några oväntade nyheter. Maria hade tagit sin hund, Buffy, till veterinären för en rutinmässig tandrengöring.

Med tanke på Buffys ålder tog veterinären lite prover först. Men resultaten avslöjade att Buffy visade tecken på allvarlig njurkollaps. Maria sa att ett svårt beslut måste fattas.

"... vi beslutade att det vänligaste och mest kärleksfulla att göra skulle vara att släppa henne innan hon förlorade sin vilja att leva och slutade äta och dricka," skrev hon på Facebook.

Efter att ha fått veta att de skulle behöva säga adjö till Buffy, ville Maria se till att hennes son, Robbie var en del av beslutsfattandet och plockade honom omedelbart från skolan.

Hennes son Robbie vet mycket om de svårigheter som äldre husdjur möter i djurhem, efter att ha genomgått en liknande upplevelse själv. Han tillbringade flera år i fosterhem där han led år av försummelse och missbruk tills Maria och hennes man började ta hand om honom. Så det kom inte som någon överraskning för henne att hennes son berättade för henne att han ville vara den som skulle ”hålla henne när hon gick till himlen.” Maria delade den hjärtskärande ögonblicket av sin son som grät när Buffy dog i hans knä.


Det här skrev hans mamma:

”På vägen dit så sa han till mig att han ville vara den som håller om henne när hon far till himlen. Och så klart, så lät jag honom göra det. På vägen hem så sa jag åt honom hur stolt jag var över honom för att att han har sådan förståelse och sån empati för djur, så att de aldrig kommer att lida”, berättar Maria.

”Jag vet hur det känns…”

Maria blev djupt berörd över hennes sons tårar i väntrummet hos veterinären. Sedan sa han orden hon aldrig glömmer:

”Jag vet hur det känns att inte vara älskad eller ha någon som bryr sig. Jag vill aldrig att något av mina djur ska behöva känna så. Jag är bara ledsen för våran skull, för att de åker till himlen.”, sa Robbie.

Detta är så otroligt känslosamt. Vi hoppas att lille Buffy har det bra uppe i himlen. Vila i frid.

Annons