Hunden skulle opereras pågrund av hemsk ägare. Det den andra hunden gör då får mitt hjärta att brista.

Hundarna Sammie och Simon hade båda ingen bra start på livet, vilket gjorde att när de båda träffades så förstod de varandra direkt. Sammie växte upp hos en ägare som konstans misshandlade honom genom att bland annat skjuta paintball-skott på honom (därför han är blå på bilderna) och att dra honom efter en bil. Lyckligtvis så räddades Sammie ifrån sitt monster till ägare utav hjälporganisationen Rescue Dogs Rock NYC och lilla Sammie kunde föras till en veterinärklinik, för omfattande operationer.

sammie1

Det var här, här på veterinärkliniken som Sammie träffade Simon. Amon hade gått igenom samma hemska förhållanden hos en hemsk ägare och när Simon såg att Sammie var nervös och rädd inför sin operation så gick han fram till lilla Simon, lyfte sin tass, lade den på Sammie och tröstade sin skräckslagne kompis.

Här har vi det på bild.

elakagare1

Vid detta ögonblick så såg man verkligen hur de två hundarna delade något, de kom ifrån samma smärta och detta var starten på en lång vänskap.

”Medkänslan och förståelsen mellan djur är helt otrolig, jag saknar ord”, säger Jackie O’Sullivan, en av grundarna till Rescue Dogs Rock NYC, till sajten The Dodo.

hundar1

Sammie har klarat sig relativt bra förutom att han kanske kan förlora ett ben pågrund av att han blev skjuten med gevär av sin förra ägare, han har dock en fin vän som aldrig kommer att lämna hans sida.

sammie11

Medan Simon håller på att återfå sin styrka och kommer att vara tillgänglig för adoption inom kort, så har Sammie fortfarande en bit kvar.

Men oroa dig inte, Sammie. Du är i precis rätt händer nu. Och rätt tassar!

comfort1

Dela gärna vidare denna artikeln om du som mig också kände det i hjärtat direkt när du såg bilden på Simon och Sammie. Äkta vänskap ❤️

Dela på Facebook