Hunden smyger fram när bebisen sover - lyfter filten för hjärtevärmande interaktion

Vi har alla hört och läst fantastiska berättelser om hundars förmåga att visa empati och medkänsla, inte bara för varandra utan också för andra arter - inklusive människor. Kommer du ihåg den heroiska hunden som riskerade sitt liv för att hålla hennes ägare varm efter att han bröt nacken i minusgrader? Eller vad sägs om hunden som bildade ett otrolig band till en pojke på autismspektrumet som inte kunde röras?

I videon nedan hittar du återigen ett exempel på en hunds kärlek till hans, i detta fall lilla människa. Barnet sover på en filt, så familjens fyrbenta kompis använder sin nos för att täcka barnet med en filt och det med passion!

Hur kunde denna söta hund veta att barn älskar att bli inbäddade? Är detta en modersinstinkt? Eller har denna hund bara tittat och lärt sig av att observera vuxna människor som gör samma sak?

Vi kommer aldrig att veta säkert, men tack och lov att detta ögonblick fångades på film så vi alla kan kolla och njuta av detta fina ögonblick! Kolla in videon nedan och DELA gärna detta om du vill sprida ett leende!


Dela på Facebook