Hunden var fastkedjad i 14 år – då dyker äldre paret upp och förändrar livet för alltid

Man hör ständigt om djur som har blivit dåligt behandlade. Men lyckligtvis finns det också mänga som ägnar sina liv för att rädda djur som inte har fått de liv de förtjänar. 

Paret Thayne Hamilton och hans fru Christine hade en idé för 12 år sedan. De skulle ägna sitt liv åt djur.


De skulle öppna ett eget djurhem för äldre hundar. Äldre hundar blir ofta bortglömda, eftersom de är svåra att adoptera bort. De öppnade ett djurhem full av kärlek, omsorg och bus.


En av hundarna de hade hämtat var Lilla. När dem hittade henne hade hon suttit fastkedjad i 14 år och hade legat stilla så länge att hon inte längre kunde gå.


Paret var tvungna att använda en skottkärra för att bära henne, och i början i djurhemmet promenerade de med Lilla i skottkärran.

Purple hade äntligen fått en andra chans i livet, och hade ett hem.


Men för två år sedan hände det som inte fick hända. Christine blev akut sjuk och avled. Plötsligt vad Thayne ensam med alla hundar. Han visste inte vad han skulle göra, men han visste att han inte skulle svika hundarna. Christines sista önskan var att han skulle ta hand om hundarna.

Att ta hand om nio hundar, är dyrt är slitsamt. Men Thayne skulle inte ge upp.

Det var då ett TV-program fick nys om Thaynes vackra livsverk – och bestämde sig för att hjälpa. I videon nedan ser du när de överraskar han och ögonblicket är så vackert!

Se videon här - och DELA gärna denna historien med dina vänner!


Dela på Facebook